Toimetame kohale üle Euroopa!

Tasuta tarne Tallinnas!  I  Osta kohe, maksa hiljem Inbankiga

English
Quartz

Looduslik kivi vs Kvarts ja Keraamika

Kivi omadused ja Ajalugu

Marmorit on kasutatud ehituses, sisekujunduses  ja dekoreerimises juba tuhandeid aastaid. Graniiti on hakatud kasutama samadel eesmärkidel 1880 ringis.

Kivi on läbi aegade olnud luksuslik materjal ja oma moodi staatuse sümbol, mida kasutatakse tänase päevani.

Nüüd on valikusse lisandunud ka niinimetatud ”tehiskivid” nagu kvarts ja keraamika, mis on kunstlikult loodud imiteerima naturaalset kivi. Protsessi käigus on neid muidugi arendatud oluliselt tugevamaks ja vastupidavamaks kui naturaalne kivi. Presskivi ja keraamika tegemisel kasutatakse ka looduslike materjale.

Kuna inimese poolt loodud kivi on oma omadustelt oluliselt vastupidavam kui looduslik kivi, on ka selle hind tihti peale kallim. Mis võib kliendile tulla suure üllatusena. Paljudel on ettekujutus et marmor on kõige luksuslikum, tugevam ja parim materjal.

Looduslik kivi

Looduslik kivi, marmor ja graniit, on klassikalised materjalid mis omavad imelist ajalugu ja välimust. Aga tuleb meeles pidada et looduslik kivi on poorne ja pehmem ja selletõttu võib sellele kokkupuutes mõne happelise või värvilise joogi või söögiga jääda plekk. Naturaalset kivi tuleb kindlasti hoida ja hooldada rohkem, kui inimese poolt loodud kvartsi või keraamikat. Muidugi paljude jaoks peitubki just kulumisjälgedes loodusliku materjali võlu, see toob esile kivi looduslikkust ja elu.

 

Keraamika ja Kvarts

Mõlema, nii kvarsti kui keraamika omadustest leidub väga palju silmapaistvalt häid omadusi: kriimukindel, plekikindel, kuumakindel (keraamika), antibakteriaalne, ääretult tugev ja vastupidav. Võib peaaegu väita, et ”tehiskivid” on loodud kestma igavesti. Ilmselt tüdinete te materjali välimusest ära enne, kui see ära kulub.

Lisaks vastupidavusele ja suurepärastele omadustele on kvartsil ja keraamikal uskumatu valik ilusaid värve ja mustreid.

 

The Cornersi valik

Meie valikust leiad kõike, looduslikku marmorit ja graniiti, ning presskivi kvartsi ja keraamikat.

Oleme alati olemas oma klientide jaoks et nõustada neid kivide omaduste osas ja anda parimat nõu kuidas materjale hoida ja hooldada!

https://www.instagram.com/thecornersdesign/

Shopping cart

0
image/svg+xml

Ostukorv on tühi!

Continue Shopping
UUDISKIRJAGA LIITUJA SOODUSTUS

-10%

Liitu meie uusikirjaga.