Toimetame kohale üle Euroopa!

Tasuta tarne Tallinnas!  I  Osta kohe, maksa hiljem Inbankiga

English

Materjalide hooldamine

Kivi on luksuslik ja eriline materjal, mille eest tuleb hoolt kanda ja seda tuleb materjalist olenevalt aeg-ajalt hooldada – siin on sulle juhised et Sinu toode säiliks kauni ja värskena võimalikult kaua! Palume läbi lugeda ja jälgida materjali osas antud hooldusjuhendeid ja nõuandeid.

Küsimuste korral kirjuta: info@thecorners.ee

Kvartsi hooldamine

Kvartskivi on tööstuslikult toodetud materjal, mis sisaldab üle 90% ulatuses looduslikke koostisaineid. Kvarts on vastupidavam ja tugevam materjal kui marmor, aga sellegipoolest tuleb vältida kemikaalide ja söövitavate ainete sattumist kivi pinnale.

Marmori hooldamine

Marmor on looduslik kivi, mis on maapõues valminud tuhandeid aastaid, selle tõttu on iga marmori tükk unikaalne ja erilise mustriga. Marmor on poorne ja suure veeimavusega materjal, kivi pinnale võivad kergemini jääda plekid ja kriimud. Marmorile ei meeldi happelised, pleegitavad või söövitavad puhastusvahendid ja toiduained. Ettevaatlikult tuleks ümber käia teravate esemetega, mis võivad marmori pinda kahjustada.

Keraamika hooldamine

Keraamika on tööstuslikult toodetud materjal, mis on pleki ja kuumakindel. Matt ja soft touch viimistlusega keraamika on ka kriimukindel. Poleeritud pinnale võivad harvadel juhtudel jääda õrnad kriimud.

Graniidi hooldamine

Graniit on looduslik materjal aga sellegi poolest väga tugev ja omadustelt hea ja vastupidav.

Shopping cart

0
image/svg+xml

Ostukorv on tühi!

Continue Shopping
UUDISKIRJAGA LIITUJA SOODUSTUS

-10%

Liitu meie uusikirjaga.