Toimetame kohale üle Euroopa!

Tasuta tarne Tallinnas!  I  Osta kohe, maksa hiljem Inbankiga

English
Blog1-scaled

The Cornersi lugu

The Cornersi idee sündis, nagu ikka, isiklikust vajadusest. Soetasime uue pesa ja hakkasime seda innukalt sisustama. Tihti aga osutus raskeks leida just see õige kapike või lauake, kord ei sobinud mõõdud ja teine kord värv või materjal. Nii otsustasimegi mõned asjad täitsa ise teha ja toota ja mõningaid natukene enda maitse järgi kohandada. Nii saimegi valmis meie koduga ideaalselt sobivad mööbliesemed. Jäime nendega ise väga rahule ja saime ka külalistelt väga palju head tagasisidet.

Sealt hakkaski idee vaikselt küpsema ja otsustasime viia kokku Grete huvi sisekujunduse ja disaini vastu ja Tauri teadmised ja oskused teostusest ja materjalidest. Meie eesmärk on toota mööblit mis on ajatu, unikaalne ja kvaliteetne.

Lisaks tahame ka anda igale kliendile võimaluse muuta ja kohandada meie disaine, sest iga maitse ja kodu on (ja peakski olema) erinev. Kõiki meie tooteid on võimalik kohandada, valides meie materjalide valikust mõne kivi, keraamika või kvartsi, mis just sinule meeldib ja muutes mõõte täpselt sinu koduga ideaalselt sobivaks! Sina disainid ja kohandad, meie teeme!

Meie tooteid iseloomustab elegantsus, tugevad jooned, silmapaistvad materjalid ja kõrge kvaliteet. Kõik tooted on toodetud Eestis ja hetkel on meie põhirõhk erinevatel laudadel ja postamentidel, mille materjalina kasutame metalli ja kivi. Meie valikust leiad marmorit, graniiti, kvartsi ja keraamikat. Oleme hoolikalt välja valinud materjalid, mis on ajatud aga samas trendikad.

Loodame enda teenustega aidata Teil leida just see õigetes mõõtudes ja värvides mööbliese, mille sarnast ei leidu ühestki teisest kodust.

Ootame kõiki küsimusi, päringuid ja ideid!

Ps. Postitusest leiad ka mõned pildid sellest samast, esimesest ühisest pesast, mis andiski hoogu The Cornersi sünnile! 🙂

Grete ja Tauri

Shopping cart

0
image/svg+xml

Ostukorv on tühi!

Continue Shopping
UUDISKIRJAGA LIITUJA SOODUSTUS

-10%

Liitu meie uusikirjaga.